lördag 1 november 2008

En månad kvar

Bara EN månad kvar tills man får julpynta och bara TVÅ månader kvar tills jag ska tillbaks till jobbet.. Det första känns bra, jag älskar att julpynta. Det andra känns lite konstigt, lite overkligt. Ska bli konstigt att gå upp på morgonen och åka ifrån Oliwer, MIN SNUTT! Usch vill inte ens tänka på det, det har varit så långt borta men nu är det för nära.

Måste börja tänka på julklappar också, det får bli en snåljul iår. Hoppas våra nära förstår. Har inte råd att köpa "dyra" julklappar, men det är ju ändå tanken som räknas. Förr om åren har vi ju inte behövt tänka så, vi har köpt vad våra syskon och föräldrar önskat sig. Får se till att de önskar sig några lite billigare grejer som vi kan ge :) Har ingen aning om vad vi ska köpa till lille plutten heller, får väl bli lite kläder och någon leksak. Den här julen bryr han sig nog inte så mycket, det är antagligen bara inslagspappret som är roligt.

Nu ska jag slå in presenter till kusinerna, sedan blir det kalas! Älsklingen ska jobba halvdag så han kan också följa med och kalasa lite, så roligt! "Älskar att göra saker med dig"

Inga kommentarer: