lördag 12 juli 2008

Present..

Idag köpte vi present till pappa, min käre far fyller 45 imorgon (GRATTIS!) Vi passade på att storhandla också, aldrig roligt men bättre än att åka och handla varje dag :)

Det var trevligt i Cesarstugan igår, (hade redan varit där och sett bondens år) Men det var god mat iallafall och Antons farmor verkade nöjd! Pinsammast var iallafall när vi skulle sjunga för henne, hoppas hon hör dåligt!

Oliwer var inte alls sig själv igår, åt jättedåligt hela dagen och inte alls lika pigg. Ringde tom sjukvårdsupplysningen för han tog sig lite på örat men jag skulle avvakta till idag och idag har det varit mycket bättre SKÖNT!! Vet inte om det berodde på att vi väckte honom på morgonen för vi ville att han skulle äta så att dagen skulle funka i tid och med hans mat och så.. det kanske förstörde hela hans rytm, för sen på kvällen åt han vid 20.00 somnade nästan direkt och sov till 7.30 idag Hmm. Vi fick inte ens på honom pyjamasen!

Nu har några kompisar och antons familj satt sig på en buss och är på väg till spanien FUSK! här sitter vi i åskan och är hundvakter :S Hade gärna bytt med dem! MEN ni får ha det så roligt :P

Fick värsta surprisen igår när vi var och tittade på Wall och Fridas hus som de tillträdde igår, DE HADE FÖRLOVAT SIG!!! SÅ himla roligt! Alla lyckönskningar till mina älsklingar! Nu är de på väg till spanien med bussen..

Inga kommentarer: