måndag 1 mars 2010

Ont.

Tyckte inte jag lyfte något speciellt idag, men ont har jag. I höften, ena sidan ryggen och värk ner i benet.. Ska jag få Ischiasproblem denna graviditet med eller var det något jag lyfte? :(den som lever får se.

Har alla med barn i Oliwers ålder bra matrutiner? Vi har inte det.. Och det stör mig, oroar mig. Han äter inte välling, inte gröt.. det känns inte som han äter ordentligt med vanlig mat heller.. Och det oroar mitt mammahjärta..

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej! När sonen var i den åldern hade vi inga rutiner alls, i princip... Dessutom har han alltid varit väldigt kinkig med maten, äter tex inte grönskaker över huvud taget. Dottern har varit redigare, och som tröst kan jag säga att det blir naturligt med mer och bättre rutiner när man får nr 2. Då måste man ha rutiner för att det ska funka. Inget av mina barn är några storätare, tvärtom. Har också många gånger undrat om de får i sig tillräckligt, men de har alltid vuxit som de ska och är sällan sjuka, så jag har nog oroat mig i onödan. Jag tror inte du behöver oroa dig heller, barnen ser nog till att få i sig vad de behöver ändå, även om det ser otillräckligt ut i våra ögon! Så bekymra dig inte, jag är säker på att han får i sig tillräckligt! Kram Gunilla i Horn