måndag 22 december 2008

Älgfärsbiffar

Har precis mumsat i mig lite spagetti och älgfärsbiffar :) Det var allt mums! Oliwer sover förmiddag nu, sedan ska vi åka till Horn så ska pappa hjälpa mig att köpa en julgran. Det får bli en riktig gran för vi hittade inte våran plastgran. Hade tänkt att ha plast i år för Oliwer och katterna lär väl vara i granen en del men den har tydligen tappats bort i flytten.. Men det är mysigare med en riktig så jag gråter inte över det.

När Anton kommer hem blir det en sväng till Maxi idag igen.. idag däremot ska vi inte gå in i matbutiken utan bara kolla lite i de andra affärerna.. har en julklapp kvar till Antons farmor som vi har glömt att köpa.. Hade helst sluppit åka in idag för det lär ju vara MASSA folk. Men man får stå ut. Anton ska jobba imorgon med, det var ingen rolig nyhet, vi hade räknat med att han skulle jobba sista dagen innan pappaledigheten idag men det sket sig.


Imorgon blir det nog uppesittarkväll med Tobias och Frida :) Sen är det ju Julafton!!

2 kommentarer:

Anonym sa...

åkte precis förbi maxi åkt inte in där... trafiken står still å gjorde under hela tiden jag körde i mcs drive in... det är mindre folk i stan... <3<3<3

Fia sa...

Det ska bli mysigt:)