fredag 14 januari 2011

Har tråkigt

Har tråkigt, hela familjen sover. Jag har ingen lust att lägga mig 21.30 en fredagkväll. Så vad gör jag då, bloggar såklart. Kan ju visa en bild på håret.
Blev riktigt nöjd denna gång, hon toppade bara en cm och tunnade ur mycket bara högst upp eftersom det fortfarande var tunt längst ner pga ett dåligt frisörbesök..Så nu ser jag inte så "svampig" ut. Hädanefter blir det besök hos frissan var 7-8e vecka, vill ha längre hår!! :)

4 kommentarer:

Nilla K sa...

Fin du är! Men jag antar att det där kortet inte är taget 21:30, ser lite väl soligt ut! :)

Emelie sa...

va snygg du är! noah sa "titta där är oliwers mamma!"

Cecilia Hedlund sa...

Jätte fint! :) Jag säger till dig som jag sa till Emelie, toppa inte föööör ofta då kommer det ta jäåääätte lång tid att få ut håret! Heller inte för sällan så klart! ;)Det beror ju lite på hur fort slitet ditt hår blir. Men jag som är hel blonderad (dock håller jag inte på och sliter med värme varje dag och tvättar håret MAX 2 ggr i veckan. Vid tvätt ALLTID inpackning i minst en timma)Min frisör rekommenderar mig att toppa kanske var 12 vecka. Hon säger att man inte ska nagga i onödan för då behåller ju håret sin längd. Vill man däremot behålla sin längd ska man klippa var 7-8 vecka. Jag tycker att detta låter väldigt logiskt och funkar utmärkt för mig! Men så klart är detta bara ett tips i från mig! Håret får ju heller aldrig bli risigt så att topparna klyver sig för det innebär att du får klippa MER vid nästa klippning och då får du heller inget långt hår så klart :)

Kramis

Emelie sa...

Jag tycker du ska lyssna på vad din frisör säger :)