lördag 19 december 2009

Mammaintuition

Kände att något var fel igår när Oliwers feber kom tillbaka efter en feberfri dag, dessutom ville han inte äta någonting, han stoppade det i munnen men spottade sedan ut det. Fick en tid på Vc i tidan och där konstaterade de att han var svullen och röd i halsen, fick göra ett prov och visst var det halsfluss. Man ska väl se det positivt att det inte var ett virus så att han fick penicilin så att det fort blir bättre.. Men trist ändå för honom att behöva vara sjuk. Trist för oss att behöva tvinga i honom medicin 3 ggr om dagen i 10 dagar.

Idag är han redan mycket piggare så det är jätteskönt!!
Oliwer för precis ett år sedan!
Gårdagskvällen med flickorna var mycket trevligt, när vi satt där och prata insåg jag hur kul jag har med dem och att det känns lite tråkigt att inte kunna träffa dem oftare och att de inte träffar Oliwer så ofta. Hade jag också bott istan hade man ju kunnat ta en promenad eller bara ses över en snabbisfika och prata av sig mycket oftare än nu.. Tur ändå att Skövde inte är längre bort på kartan :)

1 kommentar:

Rebecka sa...

Hade gärna träffat er oftare också!:) Men som tur är det inte såå långt ifrån vi bor från varandra!:) Tack för igår, tack så jättemycket för armbandet, riktigt fint!:)