torsdag 9 juli 2009

Göteborgsresan

Måste ju berätta om Göteborg!
Vi satte oss på tåget 8.11 och var nu på väg till Göteborg. Oliwer och mamma skötte sig hela vägen. Väldigt rediga för att inte ha åkt tåg förut :)

9.17 var vi framme. Det blev en fransk frukost på centralen och sedan ett himla velande för att hitta bort till Nordstan. Oliwer somnade medans jag och Mamma började shoppa. Klänning, tshirt och linne blev det på Monky. Kul att handla i affärer som inte finns i Skövde :)

Efter shoppingen begav vi oss mot Liseberg med kartan i högsta hugg! Efter många om och men och en vändning tillbaks hittade vi rätt. Vi möttes av världens längsta kö in till Liseberg. Suck. Tillslut kom vi in. Väl därinne blev det mat, karuseller, chokladhjul och glass. Jag och Oliwer köpte en tidig födelsedagspresent till pappa Anton, en liten ID bricka med oss på! *Bild kommer när jag hittar den, anton har tydligen lagt den på ett säkert ställe*

Trötta i fötter, ben och huvud gav vi sedan upp liseberg och gick sakta tillbaks mot centralen. Där satt vi en stund och kikade på folk och Oliwer jagade duvor innan tåget gick hem 18.42. Nöjda, glada och väldigt trötta var vi hemma i Skövde igen vid 19.45.
Slutsats: En toppendag med fint väder och underbart sällskap!!
Karuseller. Oliwer såg väldigt koncentrerad ut när vi åkte

En trött kaninOliwer

Mamma och Oliwer

Inga kommentarer: